Аголни гарнитури
Милано

Димензии:
3-тросед: L 250 х W 95 х H 95 cm
Опис: Седиште: Сунѓер HR-30, деб. 14 cm + 3 cm T-25 Подлога под седиште: Еластична гуртна за седиште, над ел. гуртна памучно платно Наслон: Перници наполенти со дробен сунѓер и силиконски снегулки Ногари: Метални, црни
Изработка: Гарнитурата се изработува во висококвалитетен штоф.

Цена: 56.300 денари

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи