Аголни гарнитури
Ларин

ЛАРИН

Димензии: 278 x 198 x 88 см
Опис: Елегантна и модерна гарнитура кој совршено ќе се вклопи во секој простор.
Цена: 63.300 денари

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи