Аголни гарнитури
Каиро

Димензии275 х 245 см
Опис: Седиште: Сунѓер HR-3536, деб. 14cm Подлога под седиште: Еластична гуртна за седиште, над ел.гуртна памучно платно Наслон: Перници полнети со сунѓер тип НФ-2519, деб. 12cm Подлога под наслон: Еластична гуртна за наслон Ногари: Метални, никел
Изработка: Гарнитурата се изработува во висококвалитетен штоф.

Цена: 64.900 денари

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи