АГ БОСТОН 50380

Бостон 50380

Димензии305 x 244 х 71 cm 
Опис: Боја: Кафена
Изработка:  Аголна гарнитура изработена од висококвалитетен штоф со два релакс механизми
Цена: 108.460 денари

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи