АГ БЕРЛИН Х5168М

берлин

Димензии290 x 215 x 85 х 105 cm
Опис: Длабочина на седиште: 55 cm Боја: Темно сива
Изработка:  Аголна гарнитура изработена од висококвалитетен штоф со два релакс механизми
Цена:  92.600 денари

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи