Аголни гарнитури
Аполо

аполо

Димензии: 280 х 220 cm
3-тросед: L 180 х W 105 х H 84-102 cm
2-двосед: L 220 х W 105 х H 96-102 cm
Димензија за спиење: 130 х 200 cm
Опис: Елегантна и модерна гарнитура, која ќе ви пружи незаборавна удобност. Со механизам за спиење и подесувачки механизам за глава
Цена: 54.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи