Релакс Фотелји
70107

Moдел 70107
Димензии: 85 x 92 x 108 cm
Боја: Кафена
Изработка: Фотелја со релакс механизам, изработена од високо квалитетен штоф. Фотелјата е клацкалка со можност за вртење од 360 степени и механички релакс механизам. Има црни  метални држачи за пијалок на двата раконаслони.

Цена: 24.565 денари


 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи