Релакс Фотелји
55006

Moдел 55006
Димензии: 80 x 86 x 106 cm
Боја: Темно Сива
Изработка: Релакс фотелја механизам, изработена од високо квалитетен штоф. Фотељата е клацкалка со можност за вртење од 360 степени и механички релакс механизам.

Цена: 26.900 денари


 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи