Релакс Фотелји
Мондиви 50691

Боја: Светло сива 
Изработка: Релакс Фотелја изработена во виококвалитетен штоф.
Со мануелен релакс механизам. 

Цена: 20.300 денари

 


 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи