3/2/1 Гарнитури
Тасос

Димензии:
2  x  Тросед: 225 x 95 x 80 cm
Фотеља: 80 x 80 x 94 cm

Опис: 3/3/1 гарнитура. Гарнитура со два троседи и една фотеља. Метлни ногари. Двата троседи имаат механизам за продолжување.

Изработка: Штоф

Цена: 82.300 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи