3/2/1 Гарнитури
Милано

Димензии:
2  x  Тросед: 233 x 96 x 76-82 cm
Фотеља: 82 x 90 x 95 cm
Опис: 3/3/1 гарнитура. Двата троседи имаат клик-клак механизми за спуштање. Метални ногари

Изработка: Гарнитурата се изработува во боја на штоф или еко-кожа по Ваш избор.
Цена: 67.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи