3/2/1 Гарнитури
Лугано

Димензии:
Тросед: 214 x 94 x 100 cm,
Двосед: 178 x 94 x 100 cm
Фотеља: 112 x 94 x 100 cm
Опис: 3/2/1 гарнитура. Овој сет е изработен во висококвалитетен штоф во сива боја.
Сите елементи (тросед, двосед, фотеља) имаат електирчни релакс механизми.
 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи