3/2/1 Гарнитури
Наполи

Димензии
Тросед: 224 x 90 x 101 cm
Двосед: 172 x 90 x 101 cm
Фотеља: 112 x 90 x 101 cm
Опис: Модерна 3/2/1 гарнитура со 5 релакс механизми.

  • Изработка: Штоф
  • Боја: како на сликите
    Цена: 135.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи