3/2/1 Гарнитури
Вернаца

Димензии
Тросед: 209 x 90 x 91 cm
Двосед: 162 x 90 x 91 cm
Фотеља: 108 x 90 x 91 cm
Опис: 3/2/1 гарнитура 

Изработка: Природна говедска кожа
Цена: 115.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи