3/2/1 Гарнитури
Тренто

Димензии:
Тросед: 213 x 94 x 88 cm
Двосед: 160 x 96 x 88 cm
Фотеља: 112 x 100 x 88 cm
Опис: Фиксна 3/2/1 гарнитура која нуди комфор и незаборавно искуство. Пробајте ја!

ИзработкаШтоф
Цена: 63.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи