3/2/1 Гарнитури
Соренто

Димензии:
Тросед: 209 x 99 x 96 cm
Двосед: 178 x 99 x 96 cm
Фотеља: 119 x 99 x 96 cm
Опис: 3/2/1 гарнитура 

ИзработкаПриродна кожа, електричен релакс механизам за фотељата.
Цена: 164.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи