3/2/1 Гарнитури
Мерано

Димензии:
Тросед: 192 x 85 x 97 cm
Двосед: 146 x 85 x 97 cm
Фотеља: 88 x 85 x 97 cm
Опис: 3/2/1 гарнитура со висок квалитет изработена во  високо квалитетен штоф со 3 механички (мануелни) релакс механизми.

БојаСива

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи