3/2/1 Гарнитури
Марсеј лукс

Димензии:
Тросед: 213 x 94 x 102 cm
Двосед: 157 x 94 x 102 cm
Фотеља: 98 x 94 x 102 cm
Опис: 3/2/1 гарнитура со изработена во природна говедска кожа со премиум квалитет. Секој елемент има електрични релакс механизми (вкупно 5) и дополнителни 5 USB излези и користење како полнач.
БојаЦрна
Цена: 163.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи