3/2/1 Гарнитури
Eклипс

Димензии
Тросед: 220 x 91 x 82 cm
Двосед: 197 x 91 x 82 cm
Фотеља: 110 x 91 x 82 cm
Опис: 3/2/1 гарнитура со механизам за спиење.

Изработка: Еко-кожа / Штоф
Боја: Крем / Капучино / Кафеава

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи