social imagesocial imagesocial image

MONDIVI 2023

Откријте сосема нов предизвик.
Чувстувајте се кралски со софите на MONDIVI. Подарете си чувство што секојдневно и во било кој од денот, ќе Ви ја исполни душата.
Токму тоа го имате со колекцијата MONDIVI 2023.
Секое парче мебел е дефинирано во автентичен стил со посебен карактер, токму онака како што Ви посакувате.
Вашата удобност, но истовременто и современиот дизјан се нашиот приоритет.

MONDIVI

Дизајн. Удобност. Квалитет.

Дизајнирано да биде безвременско, практично и да предизвика внимание.
Произведени се по највисоки стандарди за квалитет, со користење на тестирани материјали и строга контрола.
Удобноста и квалитетот сега имаат друго име - MONDIVI.
Изборот на материјалите се потпира на јасни еколошки критериуми за целосно задоволство на клиентите и концептот на здрава животна средина. Сите штофови и кожи пред да бидат вклучени во нашата колекција се претходно тестирани за да се утврди нивната безбедност, отпорност и правилен начин на употреба.   
Како предводник на новото, модерното и убавото, воведовме Smart штофови кои се водоотпорни, без можност за гребење,
лесно се чистат и се pet friendly. 
Ова надополнето и со новата колекција на модели со relax анатомски механизми навистина внесува свежина на пазарот и во секој дом на нашите клиенти.

MONDIVI
Дизајн. Удобност. Квалитет.

ПРОИЗВОДИ