Tрпезариски маси и столови
трп. маса Oникс

Трпезариска маса Оникс
Димензии: 160(+40) x 90 x 76 cm
Опис: Бела трп. маса со механзам за продолжување изработена од фарбан медијапан и нерѓосувачки челик.

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територтија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи