Tрпезариски маси и столови
трп. маса Цитрине

Трпезариска маса Јазз
Димензии: 140-180 х 80 х 76 cm
Опис: Трпезариска маса изработена од фарбан медијапан висок сјај. Има механизам за продолжување.

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи