3/2/1 Гарнитури
Toрино

Димензии:
2  x  Тросед: 236 x 96 x 93 cm
Фотеља: 82 x 90 x 95 cm
Опис: Сет од 2 троседи и една фотеља. Модерна и удобна гарнитура со едноставен дизајн. Троседите имаат механизам за спуштање.

Изработка: Гарнитурата се изработува во боја на штоф или еко-кожа по Ваш избор.

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територтија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи