Релакс Фотељи
Таурус

Таурус
Димензии: 100 x 80  x 96 cm
Боја: Кафена / Црна
Изработка: Релакс Фотеља изработена во чиста говедска кожа (раконаслони, седечкии горен дел) и останатиот дел е изработен во еко-кожа. 
 


 

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територтија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи