3/2/1 Гарнитури
Перла

Димензии:
2x Тросед: 256 x 96 x 72 cm
Фотеља: 77 x 86 x 103 cm
Description: 3/3/1 сет. Модерна, а истовремено класична гарнитура со метални ногари.
Боја: Сива / Црна
Maтеријал: Штоф
 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи