Лежаи
Нома

 

Димензии на душек: 180 x 200 x 52cm
 
Taбла: 210 х 110 cm
Душекот е изработен со Pocket
* Pocket (Пружини со цевчест облик се шијат една за друга во џебови и формираат џебно јадро.
Оваа јадро има својство да притисокот на една пружина нема влијание врз останатите)

 

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територтија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи