3/2/1 Гарнитури
Манчестер

Димензии:
2  x  Тросед: 235 x 90 x 82 cm
Фотеља: 90 x 90 x 105 cm
Опис: 3/3/1 гарнитура во темно сива боја. Гарнитурата има механизми на наслоните за зголемување на седечкиот дел на троседите.

Изработка: Штоф

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територтија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи