Лежаи
Хуск

Димензии за душек: 160 x 200 cm
Надворешни димензии: 200 х 220 х 107 cm
Со вграден латофлекс
 

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територтија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи