Комоди
1000

Димензии: 220 x 47,5 x 200 cm
Боја: како на сликата
Изработка: МДФ и орев фурнир со 3 фиоки со меко затворање, железни црни метални ногари. Меко затворање, две вратички на висечкиот дел со меко затворање и кутија за складирање за полицата со меко затворање. Изгледот на комодата го збогатуваат црни метални шипки на висечкиот дел и полицата.

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи