Лежаи
Даријан

 

Димензии на душек: 194 х 218 х 124 cm
Висина на лежај: 33 cm
Димензии за душек: 180 х 200 cm
Изработка: Во сите бои на еко-кожа и штоф.
 
 

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи