Лежаи
Честер


Надворешни диемнзии: 175 х 237 х 111 cm
Висина на лежај (со језгро): 45 cm
Димензии за душек: 160 х 200 cm
Изработка: Француски лежај со дополнителен простор за постелина и се изработува во сите бои на еко-кожа и штоф.

 
 

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи