Kaде да ја поставите Вашата гарнитура?

Доколку сакате да внесете свежина во Вашата дневна соба, Ве покануваме да го разгледате нашиот избор на модерни и удобни сет гарнитури.www.mondivi.mk/garnituri-3-2-1/

Прочитај повеќе

Електрични Релакс Механизми

MONDIVI софите и фотељите нудат совршен спој на удобност и стил - па тогаш, зошто компромис? Единствената работа што треба да ја правите е да седите и да се релаксирате.

Прочитај повеќе

Жолтите дезени – дел од сонцето во нашите домови

Зошто жолтата боја повторно е актуелна во уредувањето на нашите домови? Затоа што е сончева боја, радосна, стимулирачка и ги осветлува нашите домови. Жолтите дезени внесуваат димензија на едноставност во сите простории на домот.

Прочитај повеќе