Релакс Фотељи
Алби

Алби со Релакс мануелен механизам
Димензии: 80 x 95-160 x 80-103 cm
Боја: Сива
Изработка: Удобна фотеља со релакс механизам, изработена од високо квалитетен штоф во Сива боја. Релакс механизам со механичка функција.

Алби со Релакс електричен механизам
Димензии: 80 x 90-166 x 84-103 cm
Боја: Темно Сива
Изработка: Фотеља со релакс електичен механизам, изработена од високо квалитетен штоф.

 

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територтија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи