Аголни гарнитури
Teсла

Димензии: 295×250 x 100 x 80-95 cm

Опис: Луксузна изработка со премиум италијански дизајн и максимална удобност.
Фиксна гарнитура со вклучени механизми – потпирачи на глава.
Изработка: Еднобојна со избор на дезен од Еко кожа / Штоф

Еко кожа

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територтија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи