Аголни гарнитури
Тасос

Димензии: 300×300 x 95 x 85 cm

Опис: Класична, но истовремено и модерна аголна гарнитура.

Изработка: Штоф.

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи