Aголни гарнитури
Сан Ремо

Димензии: 271x213 x 103 х 75-92 cm
Опис: Фиксна гарнитура со механизми - потпирачи за глава
Изработка: Природна говедска кожа
Боја: Црна / Крем

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи