Aголни гарнитури
Релакс

Димензии: 300 × 212-233 x 127 x 80 cm
Опис: Гарнитура изработена во штоф со дополнителен продолжеток. Механизми на наслоните од гарнитруата за зголемување на просторто за седење, дрвена конструкција и ногари.
Боја: Крем

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи