Aголни гарнитури
Манарола

Димензии: 262x164 x 97 х 94 cm
Опис: Фиксна гарнитура со едноставен дизајн и релакс механизми.
Изработка: Природна говедска кожа
Боја: Кафена / Крем

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи