Аголни гарнитури
Kaиро

Димензии: 275×240 x 100 x 75-98 cm

Опис: Фиксна Гарнитура со механизми-потпирачи за глава
Изработка: Еко кожа / Штоф

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи