Аголни гарнитури
Kaиро

Димензии: 280×240 x 100 x 75 cm

Опис: Фиксна Гарнитура со механизми-потпирачи за глава
Изработка: Еко кожа / Штоф

Еко кожа

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територтија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи