Аголни гарнитури
Хака

Димензии: 275×225 x 90 x 85 cm

Опис: Гарнитура со можност на избор – фиксна или со механизам за спиење.
Изработка: Еко кожа / Штоф

Еко кожа

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територтија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи