Aголни гарнитури
Аполо

Димензии: 280×220 x 101 x 96 cm
Опис: Механизми - потпирачи за глава. Гарнитура со можност за избор со или без механизам за спиење
Изработка: Еко кожа / Штоф

Еко кожа

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи