Aголни гарнитури
Анкона

Димензии: 253x152 x 93 х 90 cm
Опис: Аголна гарнитура со модерен дизајн изработена во природна кожа.
Изработка: Природна говедска кожа
Боја: Крем / Кафена
 

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи