3/2/1 Гарнитури
Пера

Димензии:
335 x 290 x 84 x 80 cm
Опис: Аголна гарнитура во крем боја, и дваата троседи имаат клик-клак механизми за спуштање, а под механизмите има дополнителен простор за постелина. Дрвени ногари

Изработка: Штоф
 

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територтија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи