Аголни Гарнитури
Мерано

Димензии:
227 x 227 x 97 x 100 cm
Опис: Аголна гарнитура со едноставен дизајн. Гарнитурата има два механички релакд механизми.
Боја: Сива
Изработка: Штоф

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територтија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи