3/2/1 Гарнитури
Тарз

Димензии:
2  x  Тросед: 235 x 100 x 80 cm
Фотеља: 74 x 90 x 94 cm

Опис: 3/3/1 гарнитура. Гарнитура со два троседи и една фотеља во крем боја. Дрвени ногари и дрвени детали. Двата троседи имаат механизам за пуштање.

Изработка: Штоф

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територтија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи