3/2/1 Гарнитури
Teсла

Димензии
Тросед: 215 x 100 x 80-100 cm
Двосед: 190 x 100 x 80-100 cm
Фотеља: 115 x 100 x 80-100 cm
ОписЛуксузна изработка со премиум италијански дизајн и максимална удобност. Фиксна гарнитура со вклучени механизми – потпирачи на глава.

Изработка: Еко кожа / Штоф

Еко кожа

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територтија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи