3/2/1 Гарнитури
Таурус

Димензии:
Тросед: 205 x 95 x 102 cm
Двосед: 156 x 95 x 102 cm
Фотеља: 100 x 95 x 102 cm
Опис: 3/2/1 гарнитура со висок квалитет и од природна говедска кожа, со 5 релакс механизми.

БојаЦрна, Кафена и Бела

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територтија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи