3/2/1 Гарнитури
Соле

Димензии:
Тросед: 200 x 98 x 104 cm
Двосед: 150 x 98 x 104 cm
Фотеља: 97 x 98 x 104 cm
Опис: 3/2/1 гарнитура со висок квалитет на штоф, со 5 релакс механизми.

БојаКафена

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територтија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи