3/2/1 Гарнитури
Сансет

Димензии:
2 x Тросед: 229 x 93 x 75 cm
Фотеља: 73 x 83 x 107 cm
Опис: Kласична гарнитруа со несекојдневен дизајн кој ќе Ве освои на прв поглед. Има механизми за спиење на двата троседи. Изработена е во штоф во капучино (како на сликата) боја и има метални ногари во златна боја.
 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи